Keresés
Autógumi webáruház

Napelemes rendszer

Hasznos információk

Hasznos információk

Point-s KÁTYÚGARANCIA

Michelin e Primacy

Műszeres fényszóró beállítás Balassagyarmaton

Hírek - 2019-07-22
Műszeres fényszóró beállítás Balassagyarmaton
Műszeres fényszóró beállítás , fényszóró ellenőrzés

A járművilágítás közlekedésbiztonsági jelentősége vitathatatlan. Minden gépjárművezető ismeri a “látni és látszani” alapelvet,amelyet már az első KRESZ órától kezdve sulykolnak a tanulókba. Az út szélén közlekedő gyalogost vagy kerékpárost észre kell venniük a gépjárművezetőknek, míg arra is ügyelni kell, hogy az egymással szemben haladó járművek vezetői ne vakítsák el egymást, ugyanakkor a fényszórók biztosítsák a megfelelőmegvilágítottságot. Ezek a problémák kritikus helyzetekben, például vasúti átjáróban, hidakon vagy bukkanókon áthajtva még élesebben jelentkeznek.
A fényszórók világításának  pontos beállítása tehát elengedhetetlen a biztonságos közlekedés szempontjából, amelyet kiemelten ajánlunk műszaki vizsgát megelőzően, illetve a világító berendezések cseréjét követően.
Balassagyarmati autószervizünkben elvégezzük  fényszóróinak beállítását,  megbízható és pontos   műszerrel , a munka megvárható.

 

 

Személygépjárművekben alkalmazott világító és jelzőberendezések:

A személyautókban számos, külön funkciókat megvalósító világító és jelzőberendezés segítségével teremtjük meg a látás és láthatóság feltételeit. A lámpák száma, elhelyezése, fénytani tulajdonságaik, optikai rendszereik kialakítása, és még számos egyéb jellemző együttesen járul hozzá ahhoz, hogy közúti közlekedésben biztonságosan részt tudjunk venni.

Érdemes odafigyelnie a fényszóró magasságára, hiszen ezzel nem csak a saját látási viszonyait teheti optimálissá, de a szembe közlekedő számára sem okoz kellemetlenséget. Jobban belegondolva ez pedig saját közlekedésének biztonságát is elősegíti, hiszen ha elvakítja a szemben közlekedőt, az veszélyes lehet Önre nézve is

TMT Autó Kft autószervíz , müszaki vizsgahely és eredetiség vizsgáló állomás , gumiszerviz és autógumi kereskedés