Keresés
Autógumi webáruház

Napelemes rendszer

Hasznos információk

Hasznos információk

Point-s KÁTYÚGARANCIA

Michelin e Primacy

Michelin Minősített Szakszerviz - TMT AUTÓ KFT

Hírek - 2019-07-22
Michelin Minősített Szakszerviz - TMT AUTÓ KFT
Cégünk a TMT Autó Kft 2012-től folyatosan megkapja a Michelin Minősített Szakszerviz címet .

Michelin Minősített Szakszerviz címet elnyerte TMT Autó Kft gumiszervize :

2012 - ben elinditotta a gumiszervizek auditálását ,melynek keretében speciális Michelin minősítést kaphatnak az abroncskereskedések .Ezzel az új minősítő rendszerrel, a Michelin hozzájárul ahhoz, hogy emelkedjen a Michelin autógumi vásárlóinak nyújtott gumi eladási és gumiszerviz  szolgáltatások színvonala. A Michelin garantálja, hogy azok az gumikereskedések, amelyek elnyerik ezt a minősítést, maradéktalanul megfelelnek az ügyfélfogadás, a technikai tanácsadás és szolgáltatások terén támasztott komoly szakmai kritériumoknak. Az auditálás során a Michelin által meghatározott 83 szempontot vizsgálják az autógumi kereskedésben .

Gumiszervizük a kezdetek óta teljesiti a követelményeket és folyamatosan megkapja a Michelin Minősített Szakszerviz elismerést.

Cégünk egyetlen a Nógrád megyében található minősített szervizek közt .

A Mchelin Minősített Szakszerviz embléma azon erőfeszítéseknek az elismerése, hogy a gumikereskedés és gumiszerviz minőségi szolgáltatást biztosít az autógumi vásárló ügyfelek részére, professzionélis munkamódszerekkel, igényes környezetben. Magyarországon2012-ben összesen eddig 13 telephely nyerte el a minősítést, amelyet külön embléma jelez az gumiabroncs vásárlók része.

A Michelin Hungária Kft. megújította az internetes abroncskereskedő keresőjét, annak érdekében hogy ennek a teljesen új és innovatív kezdeményezésnek még nagyobb hangsúlyt tudjon adni. Ezáltal a keresőn kiemelt szerepet kapnak a Minősített Szakszervizek és általánosságban a vásárlók sokkal pontosabb információt kaphatnak azokról az értékesítési helyekről ahol Michelin gumiabroncsotabroncsot vásárolhatnak.Az autógumi vásárlókat különböző kommunikációs eszközök segítik abban, hogy könnyebben felismerjék és tájékozódjanak az autógumibolt magas szakmai színvonaláról .A minősítés érvényessége egy év, így évente szükséges az auditok sikeres teljesítése ahhoz, hogy az autógumi kereskedés megtarthassa ezt az elismerést. Teljes körű gumiszerviz szolgáltatást nyújtunk, mely tartalmazza a gumiabroncsok szerelését, javítását, a sérült felnik javítását, futómű állítást, gyorsszerviz szolgáltatást is.

Látogasson el a Michelin magyarországi honlapjára www.michelin.hu , ahol megkeresheti az Önhöz legközelebb lévő Minősített Michelin Szakszervizeket.

TMT Autó Kft gumiszerviz és autógumi kereskedés Balassagyarmaton